Baike Biological Tech. Co., Ltd. är ett biologiskt planteringsproducerande företag som leverantör av miljövänliga, innovativa, moderna, trendiga och färgglada planteringsmaskiner.

Våra planteringsare använder de mest avancerade biologiskt nedbrytbara kompositerna från jordbruksrester och huvudmaterialet är växtfiber. Vi har utnyttjat de bästa experterna inom forskning och utveckling tillsammans med betydande huvudstäder som investerats för att ge upphov till den nuvarande tekniken. Denna fullständiga hanterbara och stabila teknik är unik för Baike. Hela produktionsprocessen är noggrant utformad så att våra produkter verkligen är miljövänliga.

Vårt professionella produktionsteam äger utmärkt mekanisk utrustning, vetenskaplig design av produktionsprocessen, strikt kvalitetskontroll, noggrann fabrikshantering och 5S site management

 

Baike lägger stor vikt vid inte bara produkter utan även kundservice, den senare anses vara en del av produkter av Baike. Kunden först är Baikers översta serviceprincip.

 

Professionell utrikeshandel team:

Vi är engagerade i att ta itu med efterfrågan på marknaden, för att möta kundernas behov, för att ge kunderna kvalitetsservice. Vi tror att Baike kommer att ge dig skicklig och entusiastisk serviceupplevelse,


Företagets filosofi:

Realisera självtranscendens, fortsätt göra framsteg, gör hemlivet helt integrerat i naturen.


Prestation:

Företaget har 40 patent, inklusive två patentpatroner och en användarmodellpatent.